Välkommen som medlem i Södertörns högskolas studentkår.

För ett starkt studentmedbestämmande samt en högkvalitativ och rättssäker utbildning, för ett levande campus och för en hållbar och transparent studentrörelse.

Exklusivt för studenter vid Södertörns högskola.

Varför ska du bli medlem?

SöderS finns här för att du inte ska stå ensam inför studietidens utmaningar. Studentkåren står även för en trivsam social miljö och möjligheten att kombinera dina studier med roliga sociala aktiviteter som spel, fester, turneringar och pubkvällar.

Tack vare alla engagerade medlemmar har SöderS idag omkring 20 medlemsföreningar. Som medlem har du möjlighet att starta en ny förening och söka bidrag från SöderS för att göra studietiden ännu mer givande.

Tack vare medlemsintäkterna har SöderS möjlighet att arvodera en utbildningsansvarig som kan hjälpa alla högskolans studenter med frågor som rör kvalitet i utbildning samt rättvis- och likabehandling.

Tack vare att många studenter på högskolan väljer att bli medlemmar har vi möjlighet att för varje termin erbjuda än bättre rabatter och erbjudanden som gynnar alla SöderS medlemmar.

SöderS Xpedition

Kommunikatör

Vid frågor om medlemskap kan du kontakta vår kommunikatör. Du är också varmt välkommen förbi vår expedition i F-huset på plan 5.

Expeditionens öppettider

Måndag 13.00 - 15.00
Tisdag 13.00 - 15.00
Onsdag 13.00 - 15.00
Torsdag 13.00 - 15.00
Fredag [Stängt]

Maila expeditionen

info@soders.nu

Typer av medlemskap

Helårsmedlemskap

Säkra att du är en del av studentrörelsen ett helt år, nu 50 kronor billigare än föregående år. För dig som är registrerad student vid Södertörns Högskola och vill kunna njuta av alla förmåner året runt.

Terminsmedlemskap

För dig som är registrerad student vid Södertörns Högskola och läser en enskild kurs eller vill prova på hur det är att vara medlem och samtidigt ta del av terminens evenemang och rabatter.

Ständiga medlemsförmåner

Massa rabatter

Mecenat

Nyckeln till ett rikare studentliv. Mecenatkortet beställs i SöderS expedition och fungerar som allra bäst tillsammans med ett medlemskap.

Reserabatt

SL

Om du är registrerad på minst 22.5 högskolepoäng under en och samma termin har du rätt till att köpa SL kort med studentrabatt. Du måste ha med dig giltig studentlegitimation med SLs logotyp när du reser med SL.

Reserabatt

SJ

15 % på alla resor för studenter mot uppvisande av mecenatkort.