Välkommen till studentrörelsen.
Investera i din studietid genom att bli medlem i SöderS. Grymma evenemang och unika rabatter som förgyller livet.
Bli medlem

Helårsmedlemskap

Säkra att du är en del av studentrörelsen ett helt år, nu 50 kronor billigare än föregående år. För dig som vill kunna njuta av alla förmåner året runt.

Terminsmedlemskap

För dig som läser en enskild kurs eller vill prova på hur det är att vara medlem och samtidigt ta del av terminens evenemang och rabatter.

SöderS finns här för att du inte ska stå ensam inför studietidens utmaningar. Kåren står även för en trivsam social miljö och möjligheten att kombinera dina studier med roliga sociala aktiviteter som spel, fester, turneringar och pubkvällar.

Tack vare alla engagerade medlemmar har SöderS idag omkring 20 medlemsföreningar. Som medlem har du möjlighet att starta en ny förening och söka bidrag från SöderS för att göra studietiden ännu mer givande.

Tack vare medlemsintäkterna har SöderS möjlighet att arvodera en utbildningsansvarig som kan hjälpa alla högskolans studenter med frågor som rör kvalitet i utbildning samt rättvis- och likabehandling.

Tack vare att många studenter på högskolan väljer att bli medlemmar har vi möjlighet att för varje termin erbjuda än bättre rabatter och erbjudanden som gynnar alla SöderS medlemmar.

Som medlem i SöderS får du tillgång till en mängd rabatter och möjligheter som kan förgylla din studietid.

Mecenatrabatter