Terminsstart - Terminsstartsmässa | Student Union fair

Välkommen till vårens terminsstartsmässa! Här samlar vi SöderS samarbetspartners, studentföreningar och verksamheter under samma tak. En fullspäckad eftermiddag full med aktiviteter och spännande möten!

FEVER
Föreningen för Europavetare och Europeiska Relationer. För mer information om FEVER, se deras sida här på Facebook.

FUIS
Föreningen för utveckling och internationellt samarbete. För mer information om FUIS, se deras sida här på Facebook.

SÖFRE
Södertörns Förenade Ekonomer riktar sig till samtliga ekonomstudenter på högskolan. För mer information om SÖFRE: www.sofre.se

SöderS Idrottsförening
Erbjuder studenter motion genom aktivitet som fotboll, innebandy m.m. För mer information, se deras sida här på Facebook.

Sapere Aude (S-Studenter)
Södertörns högskolas socialdemokratiska förening som arbetar med utbildningspolitik, men är även engagerade i jämställdhetspolitik, idépolitik och internationella frågor. För mer information, se deras sida här på Facebook.

SöderS Andrahandsbokhandel – Drivs ideellt av och för studenter. I bokhandeln kan du hitta din studentlitteratur till billigaste pris på Campus! Du kan även lämna in din gamla kurslitteratur och passa på att tjäna en slant till studentkassan. För mer information se soders.nu/bokhandel. Missa inte att du får ännu mer rabatt på dina böcker om du är medlem i SöderS!

SH Radio – Södertörns högskolas studentradio. Producerar radiomaterial som berör allt mellan himmel och jord. Intresserad av att göra radio? Tveka inte att kontakta SH Radio.

ESN – The purpose of ESN Södertörn is is to through different activities help enrich the international student’s experience while they are studying at Södertörn Universitu by showing them Sweden, Swedish traditions and the Swedish way of life. For more information, visit www.esnsodertorn.org.

SöderS Pub
Södertörns alldeles egna studentpub. Öppen för alla studenter på Campus Flemingberg! Drivs helt för och av studenter. Vill du bli en del av gänget? Spana in soders.nu/pub. Psst! Visste du förresten att du får billigare pris i baren om du är kårmedlem?

Studentvikarie
Matchar studenter med skolor genom en egenutvecklad app. I appen kan du enkelt signa upp dig på pass som lärarvikarie när det passar dig. För mer information besök studentvikarie.se

Akademikerförbundet SSR
Sveriges ledande fackförbund för samhällsvetare. Som studerandemedlem får du tillgång till en mängd förmåner, för bara 100kr för hela studietiden. För mer information besök akademssr.se/student

UNIONEN
Unionens studentmedlemsskap är för dig som studerar på högskola och universitet och som siktar på att jobba i privat sektor. För bara 100kr får du medlemskap för hela studietiden. För mer information besök unionen.se/medlemskapet/student.

Vision
Fackförbundet för dig som kommer jobba i offentlig eller privat sektor efter examen. För 100kr för hela studietiden kan du få möjlighet att b.la. söka stipendier, få rådgivning samt CV-granskning. För mer information se vision.se/student.

Lärarförbundet Huddinge
Nordens största lärarstudentorganisation. Medlemskap i Lärarförbundet är helt kostnadsfritt för dig som är lärarstudent. För mer information besök lararforbundet.se/

SquidFactor
Letar du efter ditt drömjobb? Missa inte möjligheten att träna på begåvningstester. Helt kostnadsfritt via medlemskap i SöderS. För mer information se app.squidfactor.se.

Drivhuset Stockholm
Hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Arrangerar evenemang i SöderS lokaler regelbundet. För mer information och bokning av rådgivning besök drivhuset.se/stockholm.

SSSB - Stockholms studentbostäder
Som medlem i SöderS har du möjlighet att ställa dig i SSSB:s bostadskö! SSSB är störst i Sverige på studentbostäder och fortsätter arbeta för att förmedla bostäder där studenter ska trivas, utvecklas och stärka sina relationer med andra studenter.

HITTA HIT: SöderS kårlokal hittar du direkt till höger när du kommer upp från rulltrappan från pendeln. Huset kallas F-huset och våningsplanet är nr. 5 (huvudentré).
TID: Måndag 21/1 kl. 13:00-16:00
VEM: Kostnadsfritt för alla studenter på Södertörns högskola. Ingen föranmälan krävs.

Datum:

21 januari 2019

Tid:

13:00-16:00

Plats:

SöderS kårlokal (F-huset, plan 5)
Alfred Nobels allé 9 141 89 Huddinge

Stad:

Huddinge

Pris:

Gratis