Vi dämpar avståndet mellan student- och arbetsliv.

Vill du eller ditt företag, organisation eller förening nå ut till våra medlemmar samt Södertörns högskolas studenter finns det en hel del olika sätt att nå ut till dem. Bland annat genom affischering, mejl till våra medlemmar, våra sociala medier, arbetsmarknadsmässor och enskilda utställartillfällen.

Det finns flera företag och fackförbund som förstår vikten av att bygga upp en kännedom om sitt varumärke och företag redan när studenterna är inom sin utbildning. De vet att detta kommer att vara värdefullt när dessa studenter kommer ut i arbetslivet, och även att gynna företagen då studenterna känner ett förtroende för de företag och organisationer som de har haft i närheten under hela sin studietid.

Villkor för samarbete

Syfte

SöderS arbetar för att främja närhet och kontakt mellan studier och arbetsliv. Utställare och annonsörer ska därför möjliggöra en ökad kontakt mellan studenter och arbetsgivare samt främja studenters framtida yrkesroller eller gynna studenters intressen inom olika områden.

Demokratiska principer

SöderS förbehåller sig rätten att neka partners och samarbeten som går emot SöderS stadgar, policys och övergripande ställningstaganden kring demokrati och mänskliga rättigheter.

Företräde

SöderS, medlemsföreningar och verksamheter samt information från Södertörns högskola har alltid företräde i samtliga kanaler.

Marknadsföringstjänster och priser

Marknadsföringspaket 1

 • Inlägg på SöderS facebooksida
 • Inlägg på SSderS Instagram story
 • Digital annons i SöderS medlemsutskick

Pris: 2 000 kr

Marknadsföringspaket 2

 • Inlägg på SöderS facebooksida
 • Inlägg på SöderS Instagram Story
 • Digial annons i SöderS medlemsutskick
 • Notis i fysisiska nyhetsbrevet NewS
 • Besök i SöderS lokal och bokning av utställarplats
 • Affischering på SöderS affischeringsutrymmen

Pris: 5 000 kr

Utställare vid enskilt tillfälle

 • Bokning av utställningsplats under en dag i SöderS lokaler eller enligt överenskommelse
 • Tillgång till bord, stolar och el
 • Tillgång till kaffe, te, mjölk och engångsmuggar att bjuda på
 • Evenemangsstöd av SöderS
 • Inlägg på SöderS Instagram Story i samband med besöket

Pris: 3 000 kr

Utställare vid mässa

 • Bokning av utställningsplats i samband med mässa
 • Tillgång till bord, stolar och el
 • Plats i våra kanaler i samband med marknadsföring av evenemanget

Pris: 7 000 kr

Vi erbjuder rabatterade priser för ideella organisationer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Förklaring av enheter

SöderS kårlokal

SöderS lokaler ligger i F-huset på plan 5 i Södertörns högskola. Lokalen är 409 kvm och är en välbesökt plats av studenter då vi erbjuder plats för studier, umgänge, studentpentry med mikrovågsugnar, kylskåp och lunchplatser.

I lokalen erbjuder SöderS utställningsplats för samarbetspartners och föreningar. Vid utställningsplatsen erbjuds möjlighet att servera kaffe och te medan ni minglar med studenter i lokalen.

I lokalen finns även vår studentpub, SöderS Pub, som är öppen för alla studenter på Campus Flemingsberg. Puben ägs av SöderS och drivs helt ideellt av studenter. Pubens ordinarie öppettider är onsdagar från klockan 15.00 och och fredagar från klockan 12.00. Puben är även bokningsbar för evenemang av våra medlemsföreningar övriga dagar i veckan.

Mässa/arbetsmarknadsdag

Vid mässor och arbetsmarknadsdagar får företag och organisationer chans att boka utställningsplats för att exponeras bland Södertörns högskolas studenter. Det är ett utmärkt tillfälle för utställare och studenter att komma i kontakt med varandra. Platserna för utställare är begränsade.

Medlemsutskick

I början av varje månad skickar SöderS ut ett digitalt nyhetsbrev till alla medlemmar. I mejlutskicket informerar vi om SöderS, evenemang, erbjudanden m.m. på både svenska och engelska. Respektive annons i medlemsutskick får innehålla bild, länk och max 500 tecken inkl. blanksteg.

NewS

Varje månad publicerar vi fysiska NewS. De sätts upp runtom på högskolans samtliga toaletter, ca 250 stycken. NewS skrivs på svenska. En notis i NewS får max innehålla 250 tecken inkl. blanksteg.

Hemsida

På vår hemsida publicerar vi främst information och nyheter om SöderS, våra föreningar och verksamheter. Under fliken Om oss listar vi även våra långvariga samarbetspartners. Samtliga PartnerS finns även listade i footern av hemsidan med länkar till respektive hemsida. 

Sociala medier

Facebook
Genom vår facebooksida marknadsför vi information från studentkåren och våra föreningar och verksamheter, nyheter från högskolan, erbjudanden m.m. Ett inlägg på Facebook rekommenderar vi innehåller 1-3 bilder och 40-80 tecken på svenska samt ytterligare 40-80 tecken för engelsk översättning.

Instagram
Via vårt instagramkonto marknadsför vi information från studentkåren, våra föreningar och verksamheter och nyheter från högskolan i flödet. Vi erbjuder inlägg från samarbetspartners på vår Instagram Stories. Vi rekommenderar kortare texter och gärna bilder i formatet 1080x1920 px.

Affischering

SöderS har två större affischeringsutrymmen till förfogande. Den ena ligger i korridoren mellan restaurangen Arom och våra lokaler. Den andra är placerad vid högskolans huvudentré utanför InfoCenter.