Hej från SöderS nya generalsekreterare!

Angela Refuerzo Larsson
20 juli 2018

Angela Refuerzo Larsson heter jag och har under veckan tillträtt som SöderS nya generalsekreterare! 

Generalsekreterarens uppgift är att vara kansliets chef, ansvara för det löpande ekonomiska arbetet, stötta upp hela kåren administrativt och vara styrelsens sekreterare. Med andra ord betyder det att jag bland annat kommer att leda kårledningen, ta hand om ansökningar om ekonomiska bidrag från våra fantastiska föreningar, och göra kårens jobb lättare genom att säkerhetsställa att vi har rätt förutsättningar för att jobba så bra som möjligt. 

Det känns superspännande att få axla rollen som generalsekreterare och få jobba för en så levande och välbehövd organisation som SöderS. Jag har själv studerat personalvetarprogrammet och genusvetenskap på Södertörns högskola och är ständigt imponerad och tacksam över alla medlemsföreningar, studentrepresentanter och studentkårens arbete i att säkerhetsställa att studietiden vid Södertörns högskola är såväl kunskapsgivande som kul.

Lite om mig: som senast kommer jag ifrån HR-funktionen på gruvföretaget Epiroc, från kommunikationsavdelningen på Tidskriften Bang samt som styrelseledamot i organisation Popkollo.

Det ska bli hemskt roligt att inleda höstterminen med alla stjärnor inom SöderS - hoppas ni får en hemskt skön semester innan dess. ✩