Sök uppdraget som SöderS Eventkoordinator

19 juni 2017

Ta chansen. Bli en del av studentkårens operativa ledning för verksamhetsåret 2017/18.

Uppdragsbeskrivning i dokumentform.

Eventkoordinatorn har i uppdrag att bidra till en varierad och stark arbetslivsanknytning och ett hållbart och levande campus vid Södertörns högskola. Detta görs i huvudsak genom att skapa möjligheter för studenter att få en tydligare arbetslivsanknytning i deras utbildning. För att uppnå detta jobbar eventkoordinatorn med att skapa en närmare kontakt och samarbeten med företag, organisationer och offentliga aktörer som är relevanta för Södertörns högskolas studenter. I uppdraget ingår även att främja samverkan mellan SöderS, dess verksamheter och föreningar samt med Södertörns högskola.

Eventkoordinatorn har även ett särskilt ansvar rörande studentkårens evenemang och projekt i form av sittningar, fester, studentfrukostar och andra event som skapar mervärde för högskolans studenter. Eventkoordinatorn arbetar nära SöderS kommunikationschef och ordförande för att säkerställa att organisationen och dess föreningar förhåller sig till policies och övergripande riktlinjer för att säkerställa en säker, trygg och inkluderande miljö. Eventkoordinator är även ansvarig för lokalbokning för studentkåren och dess medlemsföreningar.

Kravprofil

Du ska ha

  • Kunskap om och förståelse för ideellt engagemang
  • Tidigare erfarenhet av att arrangera/planera event

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet av högre utbildning
  • Tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom projektledning

Demo

De som går vidare i urvalsprocessen kommer vi be lämna en demo inom ramarna för uppdraget.

Beskriv kortfattat ett projekt du tidigare varit med och anordnat. Beskriv processen, resultatet samt ett problem som uppstod och hur du eller ni löste problemet.

Omfattning och ansökan

Uppdraget är ett heltidsarvoderat förtroendeuppdrag med ett arvode om 18 500 SEK/månad före skatt till och med 30 juni 2018. Din närmsta chef är SöderS ordförande.

Vid intresse av uppdraget, skicka din ansökan innehållande CV med relevanta meriter och erfarenheter samt annat som kan vara relevant för oss att veta i urvalsprocessen till ansokan@soders.nu.

Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

Om SöderS

SöderS är Södertörns högskolas studentkår och har varit det sedan 1996. Vårt mål och uppdrag är ett starkt studentinflytande, en rättssäker och högkvalitativ utbildning och ett levande campus. SöderS samlar varje år över 2 000 medlemmar och ungefär 20 olika intresse- och utbildningsföreningar. Tillsammans skapar vi studentlivet och studentrörelsen.

Kontakt

Oskar Wiik
Ordförande

Mail: ordf@soders.nu
Mobil: 072-002 59 62