Engagera dig i SöderS
Här nedan hittar du samtliga lediga uppdrag inom SöderS.

Styrelse

Styrelsen är SöderS omedelbara ledning och har det kontinuerliga ansvaret för förvaltning, verksamhet och organisationsutveckling och är det högst beslutande organet när årsmötet inte är samlat. Läs mer om SöderS styrelse i våra stadgar här.

Övriga förtroendeuppdrag

Övriga förtroendeuppdrag kan till exempel vara valberedning. Valberedningen föreslår vilka som ska sitta som ordförande och ledamöter. 

 

Förtroendeuppdrag

Ledamot till styrelsen

Då en av ledamöterna avslutar sitt uppdrag finns det möjlighet att göra ett fyllnadsval. För frågor eller för att kandidera maila till info@soders.nu

förtroendeuppdrag

Valberedning

Valberedningens uppgift är att bereda val till styrelse och verksamhetsrevisor för årsmötet. Det åligger valberedningen att lägga förslag på ordförande, vice ordförande(n), antalet styrelseledamöter och suppleanter.

Sök till valberedningen för verksamhetsåret 2021/22 genom att anmäla ditt intresse till info@soders.nu

Praktisera på SöderS kansli

Praktik

Kommunikatör

Under vårterminen 2022 söker SöderS - Södertörns högskolas studentkår, 1-2 praktikanter med inriktning Media och kommunikation. Praktiken bör vara en del av en högskoleutbildning, vid Södertörns högskola eller vid något annat lärosäte. 

Uppdragsbeskrivning

SöderS vilar framför allt på tre ben: En högkvalitativ och rättssäker utbildning, ett levande campus och en en hållbar och transparent studentrörelse. Den här praktiken syftar till att genom kommunikation jobba för dessa tre målsättningar. 

Vi tror att den här praktiken passar dig som är intresserad av kommunikation, fotografering, marknadsföring, projektledning, grafiskt design, mediateknik med mera. 

Vi formar innehållet i praktiken utifrån vad som är aktuellt på SöderS samt dina intressen och behov. I rollen kommer det även att ingå att hugga i där det behövs och vara en del av kansliet i sin helhet. Ansök idag och sprid gärna annonsen vidare till andra som kan vara intresserade! 

Övrig information
Praktiken är på heltid (33 timmar/vecka) och pågår efter överenskommelse. 

Handledning sker i huvudsak genom SöderS generalsekreterare samt övriga anställda som jobbar nära de arbetsuppgifter och projekt som kommer vara aktuella.

Du kommer att behöva använd egen dator.

Arbetstiderna följer verksamheten och är i grunden: må-to 9-17, fr 9-15, men kvällstider kan förekomma.

Sista ansökningsdag 1 feb. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. 

Rekryteringsprocessen
Maila info@soders.nu och svara på följande frågor.

Namn:

E-mail:

Telefonnummer:

Utbildning, lärosäte och termin:

Typ av praktik (inklusive vilka veckor):

Vad är det som lockar dig med att göra praktik på SöderS?

Vad hoppas du få ut av din praktikperiod?