Vi söker eventkoordinator!

11 oktober 2019

Jobba hos oss på SöderS! Vi söker en eventkoordinator som tillsammans med SöderS övriga kansli ska göra studentlivet på Södertörns högskola lättare, roligare och mer givande. 

Uppdragets innehåll

Eventkoordinatorn har i uppdrag att bidra till en varierad och stark arbetslivsanknytning och ett hållbart och levande campus vid Södertörns högskola. Detta görs i huvudsak genom att skapa möjligheter för studenter att få en tydligare arbetslivsanknytning i deras utbildning. För att uppnå detta jobbar eventkoordinatorn med att skapa en närmare kontakt och samarbeten med företag, organisationer och offentliga aktörer som är relevanta för Södertörns högskolas studenter. I uppdraget ingår även att främja samverkan mellan SöderS, dess verksamheter och föreningar samt med Södertörns högskola. Eventkoordinator är även lokalansvarig och har således mandat och ansvar för att förändra i SöderS lokaler.

Eventkoordinatorn har även ett särskilt ansvar rörande studentkårens evenemang och projekt i form av sittningar, fester, studentfrukostar och andra event som skapar mervärde för högskolans studenter. Eventkoordinator är även ansvarig för lokalbokning för studentkåren och dess medlemsföreningar. 

Kravprofil
Du ska ha

  • Kunskap om och förståelse för ideellt engagemang
  • Tidigare erfarenhet av att arrangera/planera event

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet av högre utbildning
  • Tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom projektledning

Om anställningen

Tjänsten som eventkoordinator på SöderS är en heltidsanställning på 100%, motsvarande 33 timmar i veckan. Eventkoordinator arbetsleds av SöderS generalsekreterare. Anställningen är en tillsvidaretjänst med inledande sex månaders provanställning. SöderS tillämpar kollektivavtal - tjänstemannaavtalet mellan Unionen och IDEA. 

Ansökan

Skicka ett arbetsprov där du kortfattat beskriver ett projekt du tidigare varit med och anordnat. Beskriv processen, resultatet samt ett problem som uppstod och hur du eller ni löste problemet. Omfång är cirka 1-2 A4.

Skicka din ansökan med arbetsprov, CV med relevanta meriter och erfarenheter samt personligt brev till angela.r.larsson@soders.nu. Din ansökan vill vi ha senast 23 oktober 2019. Vi håller intervjuer löpande och ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. 

Kontakt 

Angela Refuerzo, Generalsekreterare

angela.r.larsson@soders.nu

0720025963