Hela Södertörns studentpub
SöderS lokaler tar upp till 500 studenter för onsdags- och fredagspubar, sittningar, fester, temakvällar, uppträdanden och mycket mycket mer!

 

För föreningar

Bokningsguide för Söders Pub

Puben är till för att skapa ett trevligare studentliv på campus, samt är ett bra sätt för föreningar på högskolan att nå ut till fler och skapa bättre event för sina medlemmar - därför finns en superbra guide för bokning här!

Om SöderS Pub

SöderS Pub är studentpuben på Södertörns högskola som inriktar sig på att vara den naturliga samlingspunkten för samtliga studenter på Campus Flemingsberg. SöderS Pub ägs av SöderS – Södertörns högskolas studentkår men drivs helt ideellt av studenter som studerar på Södertörns högskola. Puben är öppen onsdagar från kl. 15:00 och fredagar från kl. 12:00. Stängningstid varierar eftersom våra bartenders är ideellt aktiva och tillägnar så mycket tid som de kan avvara.

Pubens mål är att vara den naturliga uppsamlingsplatsen för studenter från alla olika utbildningar på Campus Flemingsberg. Här kan du träffa nya människor utanför din vänskapskrets, knyta nya vänskapsband och skapa minnen för livet. Vi anser att vi är det ultimata förfest-stället med studentvänliga priser (kårmedlemmar får självklart rabatt!) och en familjär stämning.

Pubstyrelsen 2022

Styrelse för SöderS Pub och Fest AB

André
Andersson

Inköpsansvarig

Kontakt
andre.andersson@soders.nu

Veiga
Björgvinsson

Vice ordförande

Kontakt
veiga.bjorgvinsson@soders.nu

Rut
Eklund

Bokningsansvarig

Kontakt
rut.eklund@soders.nu

Rachel
Ibrahim

Administratör

Kontakt
rachel.ibrahim@soders.nu

Sofia
Lindberg

Eventansvarig

Kontakt
sofia.lindberg@soders.nu

Josefin
Lublin

Marknadsförings-
ansvarig

Kontakt
josefin.lublin@soders.nu

Johan
Newzadi

Funktionärsansvarig

Kontakt
johan.newzadi@soders.nu

Izabelle
Rasmussen

Ordförande

Kontakt
izabelle.rasmussen@soders.nu

Gilla oss på sociala medier för att få senaste nytt!

Övrig kontakt

Malin Helldorff

VD

Kontakt
malin.helldorff@soders.nu

Utöver ordinarie pubhäng erbjuder SöderS Pub en lokal fullt utrustad för fest med upp till 500 deltagare och ett ljudsystem som får Stureplan att skämmas. Tillsammans med föreningarna på högskolan arrangeras det ett flertal fester, sittningar och pubkvällar under terminens gång. Vi ser gärna att detta utvecklas och efterlyser festfixare som kan bidra med engagemang – alla förutsättningar finns för att ordna ordentliga fester!

Eftersom SöderS Pub drivs helt ideellt av studenter för studenter behöver vi en konstant återväxt och studenter som vill testa på hur det är att vara bartenders är alltid välkomna. Du får möta nya ansikten på högskolan, knyta kontakter och bli en del av pubfamiljen. Förutom den sociala aspekten får man även utbildningar, gratis kaffe, meriter på ditt CV och meritpoäng som kan användas vid ansökan till utlandsstudier.