SöderS partnerS

SöderS diggar sina partnerS. Här nedan listar vi våra externa samarbetspartners som vi har långvariga och pågående samarbeten med, listade A-Ö. Ni kan även läsa om de erbjudanden som våra partnerS erbjuder.

Är du intresserad av att samarbeta med SöderS? Klicka här.

Akademikerförbundet SSR är ett fackligt förbund som organiserar samhällsvetare,
ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, beteendevetar och socionomer. Som
studentmedlem får du tillgång till deras service och förmåner. Läs mer om Akademikerförbundet SSR här.

Akavia är ett förbund skapad av Jusek och Civilekonomerna. Akavia samlar ekonomer,
jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer under deras
studietid. Som studentmedlem får du tillgång till lönerådgivning och tips i karriären. Mer information om Akavia här.

Braive är en digital vårdgivare inom psykologi som erbjuder psykologer och behandling online. Varje tillfälle med psykolog kostar 100 kr och frikort gäller. Tillsammans anordnar vi aktiviteter för att minska stigmat kring psykisk ohälsa och där Braive delar med sig av konkreta råd och strategier för att hantera dina utmaningar. Läs mer och boka tid här.

Drivhuset i Campus Flemingsberg hjälper studenter med sitt entreprenörskap och att
utveckla färdigheter och affärsidéer, helt gratis. Som student på Södertörns högskola har du
möjlighet att delta på föreläsningar och workshops som sker i samarbete med Drivhuset,
SöderS och högskolan. Mer information om Drivhusets verksamhet här.

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver vuxenutbildningar och folkbildning.
Folkuniversitetet erbjuder SöderS medlemmar kurser och assistans att starta en egen
studiecirkel. Mer information om Folkuniversitetet här.

Föreningen Tillsammans är en organiserad verksamhet som jobbar mot sexuellt våld genom att erbjuda människor som utsatts för sexuellt våld en plattform. Som student på Södertörn högskola har man möjlighet att gå på föreläsningar som anordnas av Föreningen Tillsammans och SöderS på högskolan. Läs mer här.

Hedvig är känd som Sveriges mest populära hemförsäkring för studenter. Med Hedvigs hemförsäkring får du ersättning på kontot inom minuter om olyckan är framme, och ett omfattande skydd med förmånliga studentpriser från 79 kr/mån. Drulle ingår alltid och hemförsäkringen har ingen bindningstid. I höst kan du få SöderS kårmedlemskap helt gratis när du tecknar hemförsäkring hos Hedvig, mer information hittar du här. Erbjudandet gäller 1 augusti till 31 oktober, gäller endast ny Hedvig medlemmar. Mer information hittar du här.

Humly är en digital marknadsplats som matchar flexibla utbildare med uppdrag på förskolor, grundskolor och gymnasier - det perfekta extrajobbet som vikarier för studenter! Läs mer och sök jobb här.

Journalistförbundet är ett yrkes- och fackförbund för de som arbetar i den svenska mediebranschen. Som student kan du bli medlem och få en mängd förmåner som stöd, tillgång till frilansverktyg och praktiklön. I medlemskapet ingår även ett presskort som är ett yrkeslegitimation för studenter. Mer information hittar du här.

Lärarförbundet Student är ett förbund som samlar lärarstudenter för att påverka lärarutbildningen och dess framtida yrkesroll. Som medlem får du gratis tillgång till deras medlemstidningar och kurser. Mer information om Lärarförbundet Huddinge här.

Läxhjälpen är ett läxhjälpsprogram för elever som riskerar att inte klara av skolan och sakna gymnasiebehörighet. Läxhjälparna är avlönade högskole- och universitetsstudenter för att hjälpa elever med sina läxor och självförtroende. Ett meningsfullt extrajobb för studenter. Läs mer och bli läxhjälpare här.

SquidFactor erbjuder begåvningstester som blir alltmer vanligare vid rekrytering av jobb. Som kårmedlem i SöderS får studenter erbjudandet att testa SquidFactors begåvningstester gratis. Läs mer här.

Vision Student är ett fackförbund som hjälper studenter att nå sina karriärmål. Vision samlar alla studenter oavsett studieinriktning och erbjuder sina medlemmar kostnadsfria tjänster som lönehantering, rådgivning samt möjlighet att söka Visions stipendier. Läs mer och bli medlem här.

Wesupero erbjuder Sveriges högskole- och  universitetsstudenter lokala och nationella studentrabatter genom Studenthäftet. Genom deras app och Studenthäftet erbjuder Wesupero exklusiva rabatter för att bygga relationer mellan studenter och näringslivet. Mer information hittar du här.

Zita Folkets Bio distribuerar och visar icke-kommersiella filmer från hela världen med en bred representation som passar alla åldrar. Som medlem i SöderS betalar du endast 80 SEK för en biobiljett (ord. studentpris 90 SEK) vid uppvisande av kårmedlemskap. Mer information hittar du här.