Praktisera hos SöderS

SöderS söker praktikanter HT21

Under höstterminen 2021 söker SöderS - Södertörns högskolas studentkår en till två praktikanter med inriktning kommunikation och påverkansarbete. Praktiken bör vara en del av en högskoleutbildning, vid Södertörns högskola eller vid något annat lärosäte. 

Till höstterminen är vår förhoppning är att vara tillbaka på vårt kansli, som ligger i Södertörns högskolas lokaler, Flemingsberg. Det finns även en beredskap att arbetet fortsätter att ske på distans.

Uppdragsbeskrivning
SöderS arbete vilar framför allt på tre ben, dessa är:

  • en högkvalitativ och rättssäker utbildning
  • ett levande campus
  • en en hållbar och transparent studentrörelse

Den här praktiken syftar till att genom kommunikation och påverkansarbete jobba för dessa tre målsättningar. Vi tror att den här praktiken passar dig som är intresserad av studenträtt, utbildningsfrågor, marknadsföring, kommunikation, arkivering och dokumentation eller organisationsarbete. Vi formar innehållet i praktiken utifrån vad som är aktuellt på SöderS samt dina intressen och behov.

Praktikperioden kan innehålla arbetsuppgifter som utredningsarbete, målgruppsanalys, upprättande av planer av olika slag och marknadsföringsinsatser. I rollen kommer det ingå att hugga i där det behövs och vara en del av kansliet i sin helhet. Ansök idag och sprid gärna annonsen vidare till andra som kan vara intresserade! 

Övrig information

  • Praktiken är på heltid (33 timmar/vecka) och pågår efter överenskommelse.
  • Handledning sker i huvudsak genom SöderS generalsekreterare samt övriga anställda som jobbar nära de arbetsuppgifter och projekt som kommer vara aktuella.
  • Du kommer att behöva använd egen dator.
  • Ordinarie arbetstider är måndag-torsdag kl. 9:00-17:00, fredagar kl. 09:00-15:00, andra tider kan förekomma.
  • Sista ansökningsdag är 16 maj kl. 23:59.

Rekryteringsprocessen
Svara på frågorna i formuläret här nedan innan 16 maj. Har du frågor om ansökningsprocessen eller övrigt som rör tjänsten, kontakta SöderS generalsekreterare Malin Helldorff via  eller 072 002 59 63.

Praktisera hos SöderS