Hela Södertörns studentpub
SöderS lokaler tar upp till 500 studenter för onsdags- och fredagspubar, sittningar, fester, temakvällar, uppträdanden och mycket mycket mer!

SöderS Pub slår äntligen upp dörrarna den 30 augusti 2021.
Det är nu möjligt att boka SöderS Pub.

För föreningar

Bokningsguide för Söders Pub

Puben är till för att skapa ett trevligare studentliv på campus, samt är ett bra sätt för föreningar på högskolan att nå ut till fler och skapa bättre event för sina medlemmar - därför finns en superbra guide för bokning här!

SöderS Pub är studentpuben på Södertörns högskola som inriktar sig på att vara den naturliga samlingspunkten för samtliga studenter på Campus Flemingsberg. SöderS Pub ägs av SöderS – Södertörns högskolas studentkår men drivs helt ideellt av studenter som studerar på Södertörns högskola. Puben är öppen onsdagar och fredagar från kl. 15:00. Stängningstid varierar eftersom våra bartenders är ideellt aktiva och tillägnar så mycket tid som de kan avvara.

Pubens mål är att vara den naturliga uppsamlingsplatsen för studenter från alla olika utbildningar på Campus Flemingsberg. Här kan du träffa nya människor utanför din vänskapskrets, knyta nya vänskapsband och skapa minnen för livet. Vi anser att vi är det ultimata förfest-stället med studentvänliga priser (kårmedlemmar får självklart rabatt!) och en familjär stämning.

Utöver ordinarie pubhäng erbjuder SöderS Pub en lokal fullt utrustad för fest med upp till 500 deltagare och ett ljudsystem som får Stureplan att skämmas. Tillsammans med föreningarna på högskolan arrangeras det ett flertal fester, sittningar och pubkvällar under terminens gång. Vi ser gärna att detta utvecklas och efterlyser festfixare som kan bidra med engagemang – alla förutsättningar finns för att ordna ordentliga fester!

Eftersom SöderS Pub drivs helt ideellt av studenter för studenter behöver vi en konstant återväxt och studenter som vill testa på hur det är att vara bartenders är alltid välkomna. Du får möta nya ansikten på högskolan, knyta kontakter och bli en del av pubfamiljen. Förutom den sociala aspekten får man även utbildningar, gratis kaffe, meriter på ditt CV och meritpoäng som kan användas vid ansökan till utlandsstudier.

Pubstyrelsen 2021

Styrelse för SöderS Pub och Fest AB

Gilla oss på sociala medier för att få senaste nytt!

Övrig kontakt