SöderS Årsmöte VT20 Vårsammanträdet

Nu är det dags för SöderS Årsmöte VT20 - Vårsammanträdet! 
Som medlem kallas du härmed att delta vid SöderS vårsammanträde.

SöderS - Södertörns högskolas studentkår representerar alla Södertörns högskolas studenter. Vi arbetar för en rättssäker utbildning och ett levande campus. Årsmötet är din möjlighet som kårmedlem att fatta beslut om organisationen och om vilka som ska företräda den. Vid årets vårsammanträde kommer vi bland annat att välja styrelsen för kommande verksamhetsår och besluta om medlemsanslutning av.

Hur vill du att SöderS ska utvecklas? Lägg en motion till styrelsen med ditt förslag! Se kallelsen för mer information och mall för motion. Motioner skickas till ordforande@soders.nu. Sista dag att skicka in är 7 maj 2020. 

Anmälan är obligatorisk för att delta i årsmötet. För att vi ska ha möjlighet att kontrollera medlemskap samt säkerställa att minst fyra institutioner är representerade enligt SöderS stadgar uppskattar vi om ni anmäler er i god tid innan årsmötet äger rum. Anmälan kommer däremot vara öppen fram tills att årsmötet börjar. 

I och med rådande omständigheter kommer sammanträdet att ske digitalt via plattformen Zoom. Länk till mötet kommer skickas ut tio minuter innan mötet börjar till den e-post du uppger i anmälan. Behöver du hjälp är du varmt välkommen att höra av dig till SöderS koordinator Isatou Keitta så hjälper vi till, se kontaktuppgifter här: https://www.soders.nu/om-oss/kontakt

Behöver du låna dator kan du göra det i Infocenter på högskolan. Se här för uppdaterade öppettider: https://www.sh.se/nyheter/startsida/2020-04-06-andrade-oppettider-for-infocenter
______________
This event will be held in swedish.

Datum:

14 maj 2020

Tid:

16:00-18:00

Plats:

Zoom, länk kommer skickas ut 10 minuter innan avsatt tid till anmälda

Pris:

Gratis