Samverkansforum #1

SöderS välkomnar alla aktiva i våra kåranslutna föreningar och verksamheter till årets första Samverkansforum 2021 med fokus på fördjupning inom styrelsearbete tillsammans med Oskar M Wiik, ordförande för SSCO - Stockholms studentkårer!

Vi vill alla att vår styrelse och dess ledamöter ska ha de allra bästa förutsättningarna, men hur ser det ut med förväntningar och vilket ansvar har man egentligen? I detta samverkansforum kommer vi att få en fördjupning i styrelsearbete. Vi kommer att lära oss om förväntningar, styrelsekommunikation, det strategiska och operativa arbetet samt överlämningsstrukturer.

Föreläsare: Oskar M Wiik, ordförande för SSCO – Stockholm studentkårer. Oskar har tidigare varit ordförande på SöderS och är idag förste vice ordförande för SSSB - Stockholms studentbostäder. Oskar har en gedigen och bred kompetens när det kommer till styrelsearbeten.

Innan föreläsningen kommer vi att köra en kortare må-runda samt en behovsrunda – vad behöver ni från oss på kåren? Vi kommer även köra lägesrapport om vad som händer i kåren och högskolan.

Samverkansforum samlar alla föreningar och verksamheter under samma tak i syfte att ha en kontinuerlig dialog, utbyta erfarenheter, köra workshops, diskutera utmaningar och ge tips i allt som har med föreningsliv att göra.

Samverkansforum kommer att hållas digitalt via Zoom. Länk och lösenord kommer skickas ut till alla föreningar och verksamheter i dagarna innan mötet.

För frågor om Samverkansforum och föreningsverksamhet, kontakta SöderS vice ordförande Adam Maquard via adam.maquard@soders.nu. Har du önskemål kring vad du vill ska tas upp på Samverkansforum är du varmt välkommen att höra av dig.
__________
This event will be held in Swedish

Datum:

11 mars 2021

Tid:

16:00-17:30

Plats:

Zoomlänk kommer skickas ut i dagarna inför eventet.

Pris:

Gratis