Samverkansforum #1 HT20

SöderS välkomnar alla kåranslutna föreningar och verksamheter till ett Samverkansforum inför terminsstartsveckan och den kommande höstterminen, med fokus på coronapandemin!

Vi vet att det finns många frågor och mycket som känns osäkert inför terminsstarten. Samtidigt är ni också många som arbetar stenhårt för att såväl nya som återvändande studenter ska få ett varmt, om än socialt distanserat välkomnande till högskolan.

Utifrån det vill vi bjuda in till ett Samverkansforum. Dels kommer vi från SöderS dela med oss av den information vi har från högskolan inför terminsstarten och den kommande höstterminen, vi kommer delge våra riktlinjer och förhållningssätt samt att ni kommer få möjlighet att dela med er av ert arbete och ställa era frågor.

Målet med detta Samverkansforum är att vi alla ska bli bättre informerade om det rådande läget och vi inspireras av varandra om hur vi kan öka mervärdet för högskolans studenter.

Vid Samverkansforum 21/8 kommer vi i vanlig ordning ha en lägesrunda och sedan köra på i 1,5 timme. Tillsammans med SöderS vice ordförande Adam Maquard och SöderS koordinator Isatou Keitta från kommer vi gå igenom:
- Övergripande om högskolans riktlinjer i och med corona
- Information från högskolan som kan vara bra för föreningar/verksamheter inför terminsstart och kommande termin
- Runda där alla närvarande föreningar och verksamheter får berätta om sina planer inför terminsstartsveckan och kommande termin (förbered 2-5 minuter)
- Frågor

Samverkansforum kommer att hållas digitalt via Zoom. Länk och lösenord kommer skickas till alla föreningar i dagarna innan mötet.

För frågor om Samverkansforum och föreningsverksamhet, kontakta SöderS vice ordförande Adam Marquard på adam.maquard@soders.nu. Har du önskemål kring vad du vill ska tas upp på Samverkansforum är du välkommen att höra av dig.
__________________________________
This event will be held in Swedish.

Datum:

21 augusti 2020

Tid:

13:00-14:30

Plats:

Samverkansforum kommer att hållas digitalt via Zoom. Länk och lösenord kommer skickas till alla föreningar i dagarna innan mötet

Pris:

Gratis