Samverkansforum #2

SöderS välkomnar alla aktiva i våra kåranslutna föreningar och verksamheter till Samverkansforum #2, denna gång med fokus på Hållbart Engagemang & Gruppdynamik tillsammans med Elsa Costes från Folkuniversitetet.

I tider som denna kan det vara svårt att skapa en gruppdynamik då många styrelser formas under digitala förhållanden. I detta samverkansforum kommer vi att lära oss mer om grupprocesser. Vi kommer även att få verktyg som hjälper oss att sätta gränser för att upprätta ett hållbart engagemang som håller sig i längden.

Föreläsare: Elsa Costes, ämnesansvarig för studentsamarbeten på Folkuniversitetet. Elsa har jobbat i flera år med föreningar och kårer och har en bred kompetens när det kommer till grupprocesser och styrelser.

Innan föreläsningen kommer vi att köra en kortare må-runda samt en behovsrunda – vad behöver ni från oss på kåren? Vi kommer även köra lägesrapport om vad som händer i kåren och högskolan.

Samverkansforum samlar alla föreningar och verksamheter under samma tak i syfte att ha en kontinuerlig dialog, utbyta erfarenheter, köra workshops, diskutera utmaningar och ge tips i allt som har med föreningsliv att göra.

Samverkansforum kommer att hållas digitalt via Zoom. Länk och lösenord kommer skickas ut till alla föreningar och verksamheter i dagarna innan mötet.
För frågor om Samverkansforum och föreningsverksamhet, kontakta SöderS vice ordförande Adam Maquard via adam.maquard@soders.nu. Har du önskemål kring vad du vill ska tas upp på Samverkansforum är du varmt välkommen att höra av dig.
__________
This event will be held in Swedish.

Datum:

21 april 2021

Tid:

16:00-17:30

Plats:

Länk och lösenord kommer skickas ut till alla föreningar och verksamheter i dagarna innan mötet.

Pris:

Gratis