Spelkväll med Scribble

Ni, kära studenter, är välkommen till ännu ett virtuellt häng - denna gång tillsammans med spelföreningen LVL. På onsdagen den 20 maj bjuder vi på en spelkväll då vi kör Scribble! Och så klart har vi fina priser till vinnarna!

- Deltagarna för 1:a och 2:a omgången har möjlighet att vinna presentkort på Spotify!

Hur går det till?
1. På onsdag kl. 16:45 kommer vi att dela en länk på eventet som är en inbjudan till Discord. Genom att gå med kan ni bestämma om ni vill vara med i omgång 1 eller 2. Omgång 1 kommer att hållas på svenska och omgång 2 hålls på engelska.

2. Scribble har en max gräns på 12, inklusive en värd. Värden kommer att vara från LVLs egna styrelse. Därför är det först till kvarn som gäller då det endast är 11 lediga platser per omgång! Varje omgång har ett eget rum i Discord, så se till att rycka tag i din vän så att ni hamnar i ett av rummen.

3. När rummet har nått ett maxantal på 11 deltagare är det dags att köra Scribble! En länk kommer att skickas och sedan är det bara att köra igång!

4. När en spelare har vunnit tar man en skärmdump för att bevisa att man har vunnit omgång 1 eller 2. Skärmdumpen skickas sedan till SöderS koordinator Isatou Keitta via isatou.keitta@soders.nu för att vinnaren ska kunna få ut sitt pris.

5. Om värden skulle vinna omgång 1 eller 2, så hamnar vinsten automatiskt på vinnaren som hamnar på andra plats.

6. Om man inte kommer med i 1:a eller 2:a omgången har man möjlighet att delta i andra rum där man kan spela scribble med andra deltagaren.

Vi ses på onsdag! Dra med en kompis eller två!

Datum:

20 maj 2020

Tid:

17:00-18:30

Plats:

Discord

Pris:

Gratis