Stand Up-kväll

Onsdagen den 4 december anordnar TUG och SöderS en standup-kväll i SöderS Pub! Vi har bjudit in fyra helt fantastiska stand up komiker som kommer hela vägen till SöderS Pub för att bjuda på en fantastisk kväll.

Kvällen börjar klockan 19:00, men puben är öppen som vanligt från klockan 15:00 så alla är välkomna redan då!

Inträde är gratis.

Vilka komiker ser vi uppträda den 4 december?

Marcus Berggren: Göteborgskomikern som tagit Sverige med storm genom sina unika betraktelser, rappa käft och rena galenskap. Dyker upp överallt som ett humoristiskt ess i var tv-, tidning-, radio- eller standup-producents rockärm.

Felicia Jackson: Skånes enda riktiga rockstjärna gör kaos med varje scen hon äntrar, varje person hon möter och allt som oftast också med sig själv. Förvänta dig ren och rå standup med en närvaro som få kan matcha.

John Gillberg: Finurlig, smart och rolig som fan. John Gillberg gör humor som är rolig i läge ett och ännu roligare när han vaskat materialet genom sitt egna finmaskiga humornät. Få komiker kan vrida en tanke på ett så roligt sätt som John.

Isak Wahlberg: Kvällens MC driver den egna klubben C.B. Comedy på Södermalm och med 60 kvällar i bakfickan är han som fisken i vattnet när det gäller att skapa förutsättningar för en strålande standup-kväll.

Datum:

4 december 2019

Tid:

19:00-21:00

Plats:

SöderS Pub (F-huset, plan 5)
Alfred Nobels allé 9 141 89 Huddinge

Pris:

Gratis