Krydda studentlivet.
Mecenatkortet är ditt medlemskort i SöderS och med det får du tillgång till en massa studentrabatter. För dig som väljer att inte vara medlem i SöderS kan vi beställa ditt Mecenatkort utan kåranknytning.

Mecenatkort utan kåranknytning är gratis (men såklart blir allt trevligare med ett medlemskap). Allt du behöver göra är att komma förbi oss på kårexpeditionen så fixar vi det! Viktigt är att du är registrerad på dina kurser/program!

Leveranstid

Mecenatkortet beställs inom en vecka efter att du har betalat administrationsavgiften. Beställning förutsätter även att du är registrerad på en kurs på Södertörns högskola. Därefter tar det upp till tre veckor tills kortet kommer hem till dig. Var noga med att ange en adress som du har tillträde till under detta tidspann. Om du bor inneboende måste du fylla i C/O adress (Namnet som står på dörren).

Reserabatter SL, SAS & SJ

För att ha rätt till reserabatter kräver dessa företag att du är registrerad på minst 22.5 HP under innevarande termin. Du måste även kunna visa giltig studentlegitimation (Mecenatkortet) vid kontroll. Studentlegitimationen måste ha SL:s logga för att vara giltig.