Sök uppdrag som verksamhetschef för BookS

Nu söker vi efter flera engagerade individer för olika roller som kommer att driva och utveckla vår andrahandsbokhandel, en verksamhet med stor potential. Liksom puben, drivs andrahandsbokhandeln av studenter som arbetar ideellt för att berika sin egen och andras studietid, samtidigt som de förvärvar meriter för sina CV:n och ovärderlig kunskap för framtida arbetsliv.

SöderS söker både verksamhetschef och andra roller och alla de olika rollerna förväntas jobba tätt ihop och tillsammans bidra till att andrahandsbokhandeln drivs och utvecklas. Alla kommer att dela på arbetsuppgifter såsom att ta emot och registrera böcker, hålla kontakt med kunder och säljare, hålla ordning i lokalen bland mycket annat. 

Vi söker en eller flera personer till varje post. 

Verksamhetschef 

Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret och är den primära kontaktpersonen med SöderS. Som verksamhetschef ansvarar du för att redovisa verksamhetens ekonomi till SöderS generalsekreterare.

Du kanske till exempel läser företagsekonomi, personalvetarprogrammet, entreprenörskap, bibliotekarie, arkivvetenskap eller har liknande intressen. 

Ansvarig för funktionärer

Den som är ansvarig för funktionärer rekryterar, utbildar och gör schema för funktionärerna. Du kanske till exempel läser till personalvetare, bibliotekarie eller har liknande intressen.

Ansvarig för marknadsföring

I rollen som ansvarig för marknadsföring är det ditt ansvar att öka medvetenheten om bokhandeln och locka fler studenter till den. Det finns även möjligheter att digitalisera vissa delar av bokhandelns verksamhet.

Du kanske till exempel läser marknadsföring, kommunikation, retorik, grafisk formgivning eller har liknande intressen.

Ansök om att bli verksamhetschef för BookS!

Påverkansforum: Träff för studentrepresentanter