"Hjärtat brinner för rättvisefrågor och klimatomställning - och dans, lek och mat!"

Johanna Holmberg tillträder som ny medlems- och föreningansvarig för Södertörns högskolas studentkår den 3 oktober 2022. Nu blir det åka av.

Johanna är alumn från Södertörns högskola och tog sin kandidatexamen från miljö- och utvecklingsprogrammet 2022. Under året har Johanna varit kvar på högskolan och arbetat som projektsamordnare inom ramarna för högskolans hållbarhetsarbete.

Som medlems- och föreningsansvarig kommer Johanna att ansvara för SöderS kommunikation och medlemsutveckling. Johanna kommer också att arbeta med att uveckla och stötta föreningslivet på campus och fungera som ett stöd och bollplank för studentkårens medlemsföreningar. Utöver detta ingår också att tillsammans med hela kanslistyrkan vara med i arbetet för att förbättra studenternas studie- och arbetsmiljö.

Johanna finner du hos SöderS i F-huset på plan 5 eller i högskolans InfoCenter. Kontaktuppgifter till Johanna och övriga kansliet finner du här →

3 snabba med

Johanna Holmberg

Bästa pausaktiviteten

Sätta på en glädjelåt och dansa (passar bäst vid hemmaplugg men bjuder du upp så är jag på även här på högskolan;) )

Senaste boken jag läste

Braiding Sweetgrass & Mistborn Trilogin (varvar dem)

Bästa studietipset

Gå med i en förening eller på annat vis engagera dig på högskolan under din studietid! Bästa sättet att få ett levande studentliv!

Akademisk högtid 2022: "Södertörns högskola - en intellektuell hotspot"