Karriärworkshop med Akavia

Hur skapar du ditt nätverk och lyfter din kompetens på bästa sätt?

Karriärworkshop 8 februari 2023 kl. 15.00 - 17.00

Tillsammans med fackförbundet Akavia bjuder vi in till en karriärworkshop som heter duga. Du kommer att få en introduktion till CV, personligt brev och framförallt LinkedIn och sen få möjligheten att arbeta med valfri plattform. LinkedIn är en av världens största plattformar för nätverkande, branschnyttig kunskap och jobbsökande. Det är därför viktigt att en redan under studietiden bygger en profil som gör att du är synlig för framtida arbetsgivare.

Under workshopen går vi igenom konkreta tips på hur du nyttjar LinkedIns algoritmer till din fördel, du kommer att få inspiration på hur du kan sätta ditt personliga varumärke i fokus och utforma din profil så att du når dit du vill.

Anmäl dig till workshopen!

För att du som deltar ska få ut så mycket som möjligt av eftermiddagen har vi endast 25 platser till workshopen - så först till kvarn gäller! Anmäl dig senast fredag 3/2 klockan 12.00 via formuläret nedan:

Anmälningsformulär

Fyll i efterfrågade uppgifter och klicka på Skicka. Workshopen är kostnadsfri. Vid förhinder är det viktigt att du meddelar detta i god tid så att vi kan ge din plats till någon annan.

Arrangörer

Kontaktperson Akavia

Melody Ghorashi

Kontaktperson SöderS

Johanna Holmberg

Vinterfesten 2023