Påverkansforum: Utbildning för studentrepresentanter

23 maj 2023
15.00 - 17.00
Föreningsflygeln, SöderS, F-huset plan 5

Påverkansforum är en mötesplats för alla studentrepresentanter. Här får studenter från hela högskolan möjlighet att träffas för att dela både upplevelser och idéer med varandra, och även få med sig värdefulla verktyg som gör det möjligt att kunna utvecklas i sina roller som studentrepresentanter. 

Tillsammans är ni med och stärker studenters möjlighet till inflytande i sin utbildning på Södertörns högskola!

Nu bjuder vi in till ett mingel för alla studentrepresentanter! Som svar på feedback från förra Påverkansforum vill vi erbjuda ännu en möjlighet för studentrepresentanter att träffas. Denna gång kommer vi inte ha någon gästföreläsning utan fokus ligger just på själva mötet med varandra.

Känner du att arbetet i ditt råd/organ kan bli ensamt och vill prata av dig? Eller är du nyfiken på andra uppdrag och hur du skulle kunna utöka ditt engagemang? Genom ett dynamiskt Påverkansforum får ni möjlighet att bolla och dela tankar, tips och idéer både med oss på kansliet och med varandra.

Vi bjuder på fika! Anmäl dig via formuläret nedan. Om du har några frågor ska du kontakta studentrepresentation@soders.nu.

Vi ses!

Emil Höglund
Samordnare för studentrepresentation

Anmälan till Påverkansforum 23 maj kl. 15.00-17.00

Samtliga studentrepresentanter kan anmäla sig till Påverkansforum. Eventet är kostnadsfritt.
SöderS policy för dataskydd
Kallelse till vårsammanträdet 2023