Styrelse för SöderS Pub 2023

Klubban är slagen i bordet och en ny bolagsstyrelse att förvalta studentkårens pub- och eventverksamhet är vald för 2023.

SöderS Pub är ett aktiebolag med studentkåren som enda ägare. Det innebär att verksamheten helt styrs utifrån våra medlemmars och studenters intressen. Liksom studentkårens organisation i övrigt vilar pubverksamheten på ideell grund där verksamheten drivs och förvaltas av, för och med studenterna.

Den nya styrelsen valdes på bolagsstämman den 7 mars och består av åtta ledamöter. Vi hoppas att ni kommer att trivas i era nya uppdrag och att ni förstår hur viktiga ni är för att skapa en studietid att minnas.

Låt oss presentera styrelsen för SöderS Pub 2023:

Hamsa Abdelgadir

Bokningsansvarig


Hamsa är en tjugoårig student på medievetarvetarprogrammet från Uppsala. I sitt uppdrag som bokningsansvarig kommer Hamsa ha nära kontakt med studentkårens föreningar och verksamheter och hjälpa till att hålla liv i campus.

Vilken är din bästa plats att studera på? Plan 6 i högskolebiblioteket
Har du någon paradrätt? Pasta. Allt med pasta.
Favoritartist just nu? Sza

Liam Andersson

Inköpsansvarig


Liam är en tjugoåring från Salem i Stockholm och studerar ämneslärarutbildningen med interkulturell profil med inriktning mot gymnasieskolan. I sitt uppdrag som inköpsansvarig ansvarar Liam för att säkerställa att efterfrågan möter utbudet och att vi är en verksamhet där det alltid finns något för alla.

Vilket är ditt bästa studietips? Gör saker i tid! Prokrastinering who I don't know her
Vem vinner Melodifestivalen 2023? Jon Henrik Fjällgren
Vad gör du helst på fritiden? Står bakom baren eller umgås hemma med familjen

Filippa Borgenäs

Eventansvarig


Filippa är en tjugoårig stockholmare och student på medievetarprogrammet. I sitt uppdrag som eventansvarig kommer Filippa att tillsammans med verksamheten och föreningarna skapa puls och liv på campus.

Vem var din favoritartist som tioåring? Hannah Montana
Vem är Filippa Borgnäs med tre ord? Positiv, driven och kreativ
Vilken är din favoritplats för studier? De runda borden på plan 5 i högskolebiblioteket

Amalia Ehrenkrona

Funktionärsansvarig


Amalia studerar IT, medier och design på Södertörns högskola och är en tjugofyraårig stockholmare. I sitt uppdrag som funktionärsansvarig kommer Amalia verka för rekrytering av funktionärer och utveckling av arbetsmiljön för verksamheten.

Har du något spartips till studenterna? Ät hos föräldrarna
Vem är den bästa läraren du haft hittills? Camilla Qvick
Vem vinner Melodifestivalen 2023? Loreen

Lillian Falk

Vice ordförande


Lillian är 20 år, från Stockholm och student på programmet IT, medier och design. Tillsammans med ordförande kommer Lillian verka för att utveckla verksamheten i stort, skapa goda förutsättningar för styrelsearbetet och ha en nära kontakt med studentkåren om verksamhetens behov och utveckling.

Vilken var din favoritsysselsättning som barn? Spela tennis
Pest eller kolera? Kolera
Vad ser du mest fram emot under 2023? Att vara med i pubstyrelsen, såklart

Arvid Jungner

Marknadsföringsansvarig


Tjugosexåriga Arvid har sina rötter i Skara och är student på programmet IT, medier och design. I sitt uppdrag som marknadsföringsansvarig kommer Arvid att tillsammans med studentkåren lyfta F-husets entréplan till den naturliga mötesplatsen och se till så att alla event och händelser når studenternas öron och ögon.

Vilket är ditt bästa studietips? Gör det med andra.
Vad ser du mest fram emot under 2023? Roskildefestivalen och mellofesten i puben på torsdag
Vilken är din paradrätt? Svamprisotto. Med en skvätt torrt vitt vin i glaset.

Emil Wiesel

Ordförande


Emil är 24 år, från Stockholm och student på programmet Logistik och ekonomi. Tillsammans med ordförande kommer Emil verka för att utveckla verksamheten i stort, skapa goda förutsättningar för styrelsearbetet och ha en nära kontakt med studentkåren om verksamhetens behov och utveckling.

Vilken låt har du helst i lurarna just nu? It’s plenty - Burna Boy
Vilken är din favoritplats att studera på? MC5
Vad ser du mest fram emot under 2023? Att utveckla puben och att utvecklas som person.

Emil Zadworny

Ekonomiansvarig


Emil är 23 år, från Stockholm och student på ekonomie kandidatprogrammet med inriktning mot företagsekonomi. I sitt uppdrag som ekonomiansvarig ansvarar Emil för verksamhetens ekonomiska förvaltning och redovisning i nära samarbete med pubens och studentkårens ledning.

Vilken har varit din favoritkurs hittills i din utbildning? Ekonomistyrning. Mest på grund av läraren, Gustav Johansson. Jag har aldrig tidigare varit med om en lärare som är så engagerad för ämnet och sina studenter som Gustav.
Har du något ekonomiskt spartips till högskolans studenter i dessa tider? Bo med päronen

Påverkansforum - mötesplats och fortbildning för studentrepresentanter