SöderS pausar studentfrukost

Dagen-innan-låning-frukosten tar en paus. Nu förbereder studentkåren för nytt.

SöderS har tidigare bjudit studentkårens medlemmar på frukost varje månad dagen innan CSN; när det är för mycket månad i slutet av plånboken och skafferiet ekar tomt hemma. Sedan återgången till campus har studievanor och campusnärvaro förändrats och SöderS gör nu om för att vår student- och medlemsnyttiga verksamhet ska nå och gynna fler.

"Frukostarna har varit ett fantastiskt tillfälle för att möta våra studenter och denna typ av mötesplats ska inte gå förlorad", säger Malin Helldorff som är generalsekreterare för studentkåren.

Från mars 2023 tar vi därför en paus i den månatliga frukostbuffén. Istället kommer SöderS att med start 2 april börja med "kaffe på maten" för medlemmarna. Detta kommer att serveras varje måndag under resterande termin.

"Med det nya konceptet erbjuder vi en ny medlemsförmån oftare och under en tid då fler är på campus. Vi behåller mötesplatsen, utvecklar och nyttjar våra egna lokaler, håller nere studenternas kaffekostnader och ger en härligare start på veckan. Jag hoppas att våra medlemmar kommer att uppskatta detta.", säger Malin.

Välkommen på rapportrelease och tillgännagivande av Guldgripen 2022