Sök uppsatsstipendium från Vision

Har du skrivit en uppsats som behandlar ledarskap och förutsättningar för gott ledarskap? Eller har du skrivit en uppsats som rör den svenska välfärden och dess utveckling, utmaningar och kvalitet?

Ta chansen att vinna 20 000 kr i stipendium!

Som student och medlem i fackförbundet Vision kan du söka några av våra stipendier. Bland annat kan du söka Vision ledarskapsstipendium eller samhällsvetarstipendium på 20 000 kr var. Uppsatserna kan vara på kandidat-, magister- eller masternivå och behöver vara skrivna under VT22 eller HT22.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2023.

Samhällsvetarstipendium

Är du medlem i Vision och skriver en uppsats inom samhällsvetenskap? Då har du möjlighet att söka vårt uppsatsstipendium på 20 000 kronor! Din uppsats ska beröra den svenska välfärden och dess utveckling, utmaningar och kvalitet.

Ledarskapsstipendium

Skriver du en uppsats som behandlar ledarskap och förutsättningar för gott ledarskap? Bli studentmedlem i Vision och sök vårt ledarskaps­stipendium! Vinnaren belönas med 20 000 kronor.

Medlemskap i Vision

Har du skrivit en uppsats tillsammans med en uppsatspartner behöver båda vara studentmedlemmar i Vision för att ansöka. Studentmedlemskapet i Vision är kostnadsfritt för hela studietiden. Möjlighet att söka stipendier, CV-granskning och intervjuträning och mycket mer ingår. Läs mer på: https://vision.se/Student

Karriärworkshop med Akavia