Sommarinformation 2023

For English →

Nu är det sommar nu är det sol nu är det supertomt på campus.

Terminen är över och korridorerna ekar sorgset tomt. Studentkåren flänger däremot runt fortsatt i omgångar för att avsluta verksamhetsåret och göra oss redo för höstens terminsstart. Här är lite sommarinformation som kan vara nyttig att hålla koll på:

Kansliets tillgänglighet under sommaren

Under perioden 1 juli - 1 augusti är kansliet stängt. Detta innebär att dörrar kommer att vara låsta och att personalen är på semester i omgångar. Vid behov av kontakt med oss hänvisar vi dig till info@soders.nu så återkopplar vi så snart det är möjligt.

Vill du anmäla ett ärende till våra student- och doktorandombud eller har frågor om dina rättigheter ska du höra av dig genom att fylla i formuläret på sidan för studenträtt och likabehandling.

Om medlemskap

Om du redan studerar vid Södertörns högskola och kommer att fortsätta dina studier under hösten är det från i juli möjligt att förnya medlemskapet för höstterminen eller för hela läsåret. Medlemskapet aktiveras i samband med terminsstarten den 28 augusti.

Om du är ny student ska du avvakta med att bli medlem tills dess att du har registrerat dig på din utbildning så att du är säker på att du kommer att studera på Södertörns högskola under höstterminen.

Terminsstart

All information om höstens terminsstart med aktiviteter, information och allt annat det innebär kommer att publiceras på vår hemsida och skickas ut närmre terminsstarten. Höstterminen 2023 pågår 28 augusti 2023 till och med 14 januari 2024.

Sista mötet med högskolans styrelse