Terminens eldsjäl V18 - Oktay C İkiz

Varje termin koras Södertörns högskolas eldsjäl av SöderS styrelse efter nomineringar från studentkårens medlemmar och på Föreningsgalan 2018 presenterade ordförande Oskar M Wiik eldsjälen för vårterminen 2018 med följande motivering:

Du blev en snabbt en del av studentgemenskapen på Södertörns högskola efter att du påbörjade dina studier här. Vad var det bland studentföreningarna som lockade dig att ta dig an olika uppdrag?


Jag kände att det var kul att kunna tillföra med något för alla studenter på högskolan utöver studierna och att ingen skulle behöva tänka att högskolan va ett tråkigt ställe som en del kan få en bild av. Det skulle även visa sig vara nyckeln knyta mer band samtliga föreningar här.

Vad betyder studentrörelsen och studentengagemanget på Södertörns högskola för dig?


Det är enligt mig det viktigaste som för alla föreningar och studenter samman här.

Vilka är dina bästa tips för att engagera sig på Södertörns högskola?


Att aldrig dra sig från att öppna upp sig själv - du är nämligen alltid den som kan tillföra med något och att också tänka på att det du lär dig under ditt engagemang i SöderS föreningar är också väldigt viktigt. Så det är inte bara föreläsningarna och seminarierna som är viktiga.

Vad har varit mest givande i ditt engagemang?


Mitt engagemang inom olika projekt som Halloween och Alla hjärtans Dag bidrog till att jag föreslogs som ordförande för FUIS. Det är att tecken på att mitt engagemang inom Halloween, Alla hjärtans dag och en fulsittning har fört föreningarna närmre varandra samt och gjort dem mer aktiva och givande till sina medlemmar.

Studentbrunch Deluxe