Välkommen att bli medlem i Södertörns högskolas studentkår.

För ett starkt studentmedbestämmande samt en högkvalitativ och rättssäker utbildning, för ett levande campus och för en hållbar och transparent studentrörelse.

Exklusivt för studenter vid Södertörns högskola. Det krävs att du är registrerad på en kurs på Södertörns högskola för att medlemskapet ska vara giltigt.

OBS! Om du är omregistrerad på en kurs rapporteras inte din studietakt in från Ladok. En studietakt krävs för att medlemskapet ska vara giltigt. Därför ber vi dig kontakta oss via info@soders.nu och bifogar ditt kursregistreringsintyg så vi kan uppdatera din studietakt manuellt. 

 

Våra olika medlemskap

Forever kårmedlem - 333 SEK

För dig som är registrerad student vid Södertörns högskola och läser en enskild kurs eller program, men vill vara kårmedlem så länge du är student på högskolan. Med detta medlemskap inkluderas tio terminer, vilket betyder att du kan ta ett studieuppehåll och fortfarande vara medlem när du är student på Södertörn nästa gång. Dessutom behöver du med detta medlemskap inte hålla koll på när det tar slut, eftersom du är forever kårmedlem! 

Helårsmedlemskap - 222 SEK

Ej tillgängligt under vårterminen (VT), endast tillgängligt under höstterminen/vårterminen (HT/VT).

Säkra att du är en del av studentrörelsen ett helt år. För dig som är registrerad student vid Södertörns högskola och vill kunna njuta av alla förmåner året runt. 

 

Terminsmedlemskap - 111 SEK

För dig som är registrerad student vid Södertörns högskola och läser en enskild kurs eller vill prova på hur det är att vara medlem och samtidigt ta del av terminens evenemang och rabatter. 

Stödmedlemskap - 111 SEK

För dig som inte är student på Södertörns högskola men som önskar stötta vår verksamhet. Stödmedlemskapet ger inte de medlemsförmåner som ett giltigt kårmedlemskap ger. Giltigt under en termin.

Varför ska du bli medlem?

SöderS finns här för att du inte ska stå ensam inför studietidens utmaningar. Studentkåren står även för en trivsam social miljö och möjligheten att kombinera dina studier med roliga studiesociala aktiviteter som pubkvällar, tentaplugg, sittningar och mycket mer.

Tack vare alla engagerade medlemmar har SöderS idag omkring 15 medlemsföreningar. Som kårmedlem har du möjlighet att starta en ny förening och söka uppstartsbidrag för din förening från SöderS för att göra studietiden ännu mer givande.

Tack vare medlemsintäkterna har SöderS möjlighet att arvodera två utbildningsansvariga som hjälper alla högskolans studenter med frågor som rör kvalitet i utbildning samt rättvis- och likabehandling.

Tack vare att många studenter på högskolan väljer att bli medlemmar har vi möjlighet att för varje termin erbjuda än bättre rabatter och erbjudanden som gynnar alla SöderS medlemmar.

SöderS Xpedition

Söders kommunikatör

Vid frågor om medlemskap kan du kontakta vår kommunikatör. Du är också varmt välkommen förbi vår expedition i Infocenter, MD-flygeln på plan 5.

Expeditionens öppettider
Kårexpeditionen har stängt tillsvidare. För frågor om medlemskap och allmänna frågor, kontakta SöderS kommunikatör eller mejla expeditionen.

Mejla expeditionen
info@soders.nu

Ring expeditionen
076-119 61 83

Ständiga medlemsförmåner

Massa rabatter

Mecenat

Nyckeln till ett rikare studentliv. Mecenatkortet skickas hem till alla registrerade studenter på Södertörns högskola. Är du doktorand eller omregistrerad på en kurs och inte fått ditt kort? Kontakta gärna SöderS kårexpedition.

Reserabatt

SL

Om du är registrerad på minst 22.5 högskolepoäng under en och samma termin har du rätt till att köpa SL-kort med studentrabatt. Du måste ha med dig giltig studentlegitimation med SL:s logotyp när du reser med SL.

Saknar ditt kort SL:s logotyp? Kontakta Mecenats kundservice.

Reserabatt

SJ

15 % på alla resor och studentpris på kaffe för studenter mot uppvisande av mecenatkort.