Välkommen att bli medlem i Södertörns högskolas studentkår.

För ett starkt studentmedbestämmande samt en högkvalitativ och rättssäker utbildning, för ett levande campus och för en hållbar och transparent studentrörelse.

Exklusivt för studenter vid Södertörns högskola.

Våra olika medlemskap

Forever kårmedlem - 333 kronor

För dig som är registrerad student vid Södertörns Högskola och läser en enskild kurs eller program, men vill vara kårmedlem så länge du är student på högskolan. Med detta medlemskap inkluderas tio terminer, vilket betyder att du kan ta ett studieuppehåll och fortfarande vara medlem när du är student på Södertörn nästa gång. Dessutom behöver du med detta medlemskap inte hålla koll på när det tar slut, eftersom du är forever kårmedlem! 

Helårsmedlemskap - 222 kronor

Säkra att du är en del av studentrörelsen ett helt år. För dig som är registrerad student vid Södertörns Högskola och vill kunna njuta av alla förmåner året runt. OBS! Ej tillgängligt under VT, endast tillgängligt under HT/VT.

Terminsmedlemskap - 111 kronor

För dig som är registrerad student vid Södertörns Högskola och läser en enskild kurs eller vill prova på hur det är att vara medlem och samtidigt ta del av terminens evenemang och rabatter. 

Varför ska du bli medlem?

SöderS finns här för att du inte ska stå ensam inför studietidens utmaningar. Studentkåren står även för en trivsam social miljö och möjligheten att kombinera dina studier med roliga sociala aktiviteter som spel, fester, turneringar och pubkvällar.

Tack vare alla engagerade medlemmar har SöderS idag omkring 20 medlemsföreningar. Som medlem har du möjlighet att starta en ny förening och söka bidrag från SöderS för att göra studietiden ännu mer givande.

Tack vare medlemsintäkterna har SöderS möjlighet att arvodera en utbildningsansvarig som kan hjälpa alla högskolans studenter med frågor som rör kvalitet i utbildning samt rättvis- och likabehandling.

Tack vare att många studenter på högskolan väljer att bli medlemmar har vi möjlighet att för varje termin erbjuda än bättre rabatter och erbjudanden som gynnar alla SöderS medlemmar.

Ständiga medlemsförmåner

SöderS Xpedition

Kommunikatör

Vid frågor om medlemskap kan du kontakta vår kommunikatör. Du är också varmt välkommen förbi vår expedition i Infocenter, MD-flygeln på plan 5.

Expeditionens öppettider

Måndag 15.00 - 16:30
Tisdag 15.00 - 16:30
Onsdag 15.00 - 16:30
Torsdag 15.00 - 16:30
Fredag [Stängt]

Maila expeditionen

info@soders.nu

Massa rabatter

Mecenat

Nyckeln till ett rikare studentliv. Mecenatkortet beställs i SöderS expedition och fungerar som allra bäst tillsammans med ett medlemskap.

Reserabatt

SL

Om du är registrerad på minst 22.5 högskolepoäng under en och samma termin har du rätt till att köpa SL kort med studentrabatt. Du måste ha med dig giltig studentlegitimation med SL:s logotyp när du reser med SL.

Saknar ditt kort SL:s logotyp? Kontakta Mecenats kundservice.

Reserabatt

SJ

15 % på alla resor för studenter mot uppvisande av mecenatkort.